Klantenservice

Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om online een artikel om te ruilen. Je kunt de items retour sturen en dan een nieuwe bestelling plaatsen.

Retourneren

Wij besteden veel tijd en zorg om je zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Mocht het zo zijn dat een product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan is het uiteraard mogelijk om het betreffende artikel te retourneren (m.u.v. SALE artikelen).

Je hebt het recht om binnen een wettelijke termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en dus een product te retourneren. Stuur hiervoor een e-mail naar info@dogboutiqueamsterdam.nl om ons te informeren over de retourzending. Graag horen wij van je waarom het product niet aan je verwachtingen voldoet, zodat wij onze webshop kunnen verbeteren.

Zorg dat het item / alle items in nieuwstaat, ongedragen, ongewassen, met originele kaartjes en in de originele verpakking binnen 14 dagen retour gestuurd wordt naar:

Dog Boutique Amsterdam
t.a.v. Retouren
Dorpsstraat 104
1182 JH Amstelveen
Nederland

Vermeld duidelijk je naam en adres op de retourzending. Jij bent verantwoordelijk voor de zending totdat deze door ons in goede orde ontvangen is. De kosten voor de retourzending worden niet vergoed. 

Verkeerd of defect item

Als er door ons een vergissing is gemaakt met jouw bestelling (bijv. verkeerde maat of kleur) of is er een defect, dan kunnen de producten uiteraard worden geruild voor het oorspronkelijke bestelde product en zullen wij ook de kosten van de retourzending vergoeden. Neem in dit soort gevallen ALTIJD eerst contact met ons op per telefoon of e-mail. Bij een defect is het belangrijk dat je binnen 2 dagen na ontvangst contact opneemt en foto's stuurt per e-mail, zodat wij deze goed kunnen beoordelen en je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je je betaling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen. Wij betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij anders afgesproken.

Je draagt zelf de kosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten € 6,95 zullen bedragen voor een pakketzending met track&trace.